Multimedia software

Diverse programma's om te ontwerpen, bewerken of te componeren

 

Alle hieronder getoonde software is gratis en de download komt rechtsstreeks van de site van de leverancier.
DijkstraDigital heeft geen enkele commerciële band met de softwaremakers.

Cakewalk - Composer software

bandlab cakewalkDe software Cakewalk is nu gratis!
Componeer eenvoudig complete liedjes en uitvoeringen met creatieve songwriting tools en instrumenten
Leg geïnspireerde uitvoeringen vast met onberispelijke kwaliteit en onbeperkte audio- en MIDI-tracks
Herstel fouten, orden delen en manipuleer toonhoogte, tijd en andere aspecten van uw opnamen
Behaal ongerepte pro-studio geluiden en creëer grote, heldere, dynamische mixen met geavanceerde mengtools
Poets je afgewerkte mixen tot in de perfectie met ingebouwde mastering tools. Exporteer en publiceer uw nummers rechtstreeks naar YouTube, SoundCloud, Facebook en meer... De software is er alleen 64bits. Via de link in het logo haalt u de download-assistent binnen, Als u deze installeert wordt tevens het installatiebestand gedownload.

3D - Youtube Downloader

3dyoutubedownloader3D Youtube Downloader is een eenvoudige maar krachtige downloader van YouTube en andere populaire videosites. Alle populaire videosites bieden voor elke clip verschillende bestanden met verschillende kwaliteiten (YouTube is hier de kampioen - tot 40 kwaliteiten per clip). 3D Youtube Downloader haalt een volledige lijst met beschikbare kwaliteiten op en selecteert afhankelijk van de huidige werkmodus automatisch het juiste bestand om te downloaden of biedt u de mogelijkheid om dit zelf te doen. Download hier de 32-bits en 64-bits versie voor Windows.

MuseScore - Muziek notatie

musescoreMaak, speel en print met Musescore schitterende bladmuziek
's Werelds meest gebruikte muzieknotatiesoftware voor Windows (64 bits)
Na de klik op het logo opent de betreffende website en begint de download

Shotcut - Videobewerking

shotcutShotcut is een vrij geavanceerde videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten en snijden en effecten en overgangen toevoegen. Op de tijdlijn kunt u meerdere fragmenten monteren en vervolgens exporteren.

Shotcut maakt gebruik van FFmpeg en ondersteunt daardoor heel veel video-formaten. U hoeft filmpjes niet te importeren maar kunt ze rechtstreeks op de tijdlijn bewerken. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten. U kunt meerdere fragmenten en scènes uit video's monteren op de tijdlijn (waar u filmpjes naartoe kunt slepen). En u kunt met afbeeldingen werken.

SweetHome3D - Huis plattegrond

sweethome3dSweet Home 3D is een vrij te gebruiken ontwerpprogramma dat je helpt om de plattegrond van je huis te tekenen, meubilair te plaatsen en de resultaten in 3D te bekijken. Via deze link haal je het installatiebestand binnen voor Windows, Mac-OS en Linux.

VLC - Allround mediaspeler

vlcmediaplayerVLC Media Player is een gratis multimedia-oplossing voor alle besturingssystemen. Officiële ondersteuning van VLC voor Windows, Linux, Mac, Android, iOS, ChromeOS en nog veel meer. Wat uw besturingssysteem ook is, VLC is de beste mediaspeler voor uw apparaat. VLC speelt veel soorten audiobestanden af, zoals OGG, MP3, WAV en WMA, de meeste videobestanden zoals AVI, MPEG en WMV, maar het gaat nog verder. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen afzonderlijke codec nodig is. Dvd-films worden automatisch afgespeeld zodra u de dvd in het station van uw computer plaatst. Download hier het installatiebestand passend bij het gewenste besturingssysteem.