Site ontwerp

Naar uw wensen, binnen de mogelijkheden

 

Voordat aan het eigenlijke design van uw website begonnen kan worden hebt u een domeinnaam nodig welke - in het geval van een bedrijfssite - het beste gelijk is aan de bedrijfsnaam. Is deze naam al bezet dan moet het een naam worden die er veel op lijkt en of beschrijft. Wordt het geen bedrijfssite dan kan het domein een beschrijvende of fantasienaam krijgen.

Denk ook na over de extensie: nl, eu, com, org enz.

De domeinnaam kunt u afnemen bij een hostingprovider. Het is vaak handig om uw website ook op de servers van deze provider te plaatsen, laptoptenminste als de geboden faciliteiten en prijzen overeenkomen met uw wensen. DijkstraDigital kan u hierbij adviseren.

Van groot belang is ook het vaststellen van uw doelgroep. Wie wilt u bereiken met uw site?
Heeft u een huisstijl dan is vaak een goed idee om deze ook te betrekken op de website.
Wilt u bepaalde technieken gebruiken op uw site zoals b.v. een webshop.

In samenspraak maken we een plan voor het bouwen van uw site waarna DijkstraDigital aan het werk gaat om een voorstel voor de globale vorm, kleur en inhoud duidelijk te krijgen. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.
U en DijkstraDigital spreken samen eenduidige kaders zoals welke content u aanlevert en waar DijkstraDigital voor zorgdraagt zoals, desgewenst, fotografisch werk. Er wordt een voorlopige deadline afgesproken waarna de eigenlijke bouw van de site aanvangt  Tijdens de bouw ontvangt u van DijkstraDigital inloggegevens om de vorderingen van de site te kunnen volgen en tevens regelmatig updates.
DijkstraDigital werkt uitsluitend met het CSM Joomla.

Wanneer de website eenmaal gepubliceerd is, is de bouw wel klaar, maar het werk niet...
zie verder: Beveiliging en Onderhoud